Sake na vaření se používá v asijské kuchyni a dodává pokrmům výraznější chuť.
Ihned k odeslání
100% přírodní šťáva z Yuzu citrusů, lisovaná bez přidaných barviv a konzervantů. Skvělé k dochucení…
Ihned k odeslání
Žlutá kari pasta je používaná při přípravě thajských masových pokrmů a pikantních polévek. Plastový…
Ihned k odeslání
Japonská majonéza, nepostradatelná ingredience v japonské kuchyni, která se dá použít do salátů,…
Ihned k odeslání
Agar je čistě přírodní želatina, která je vyrobena z osmi druhů červených řas a používá se na…
Ihned k odeslání
Thajská kuchyně používá kokosové mléko jako jednu z hlavních ingrediencí do téměř všech thajských…
Ihned k odeslání
Malinké balení mirinu honteri je vhodné pro ty, kteří chtějí mirin nejprve vyzkoušet. Tekuté koření…
Ihned k odeslání
Křupavá smažená cibulka, která je připravená k okamžitému použití, je dozlatova opražená a chuťově…
Ihned k odeslání
Furikake je směs mořských řas a sezamu využijete ho k dochucení rýže, nudlí, masa, tofu, ryb nebo…
Ihned k odeslání
Kombu dashi je extrakt z mořské řasy kombu a slouží jako dochucovadlo do polévky miso a nebo nudlí…
Ihned k odeslání
Kari pasta červená je využívána při přípravě pikantních thajských jídel. Tuto červenou kari pastu…
Ihned k odeslání
Oblíbená smažená cibulka, již dozlatova opražená a krásně křupavá. Zkuste s ní posypat vaše…
Ihned k odeslání