Rýžové víno Shaoxing pochází z Číny z provincie Zhejiang. Obsahuje 14 % alkoholu a je určeno k…
Ihned k odeslání
Japonská hořčice Neri karashi je ostrá a pikantní. Hodí se výborně k masu nebo k japonskému pokrmu…
Ihned k odeslání
Japonská majonéza je skvělá do salátů, pomazánek i do maki sushi. Nabízí bohatší, krémovější chuť…
Ihned k odeslání
Jak si vylepšit rýži? Zkuste sypání ochazuke nori, které obsahuje mořské řasy a zelený čaj. Na…
Ihned k odeslání
Větší balení tmavého aka miso je určeno zejména pro větší počet strávníků. Typicky ochutí polévky,…
Ihned k odeslání
Sypání na rýži, které zachycuje to nejlepší z japonské kuchyně. Ochutíte si jím rýži, omeletky,…
Ihned k odeslání
Kari pasta červená je využívána při přípravě pikantních thajských jídel. Pokud teprve s thajskou…
Ihned k odeslání
Dashi no moto je instantní rybí vývar, který se používá jako rybí základ na miso polévku. Obsahem…
Ihned k odeslání
Nori je japonský výraz pro řasu a tamago pro vejce a právě tyto dvě suroviny jsou pro sypání…
Ihned k odeslání
Originální japonské červené miso - miso aka - má oproti bílému misu tmavší barvu, slanou chuť a…
Ihned k odeslání
Originální japonské bílé miso - miso shiro - je pasta ze sójových bobů používaná jako dochucovadlo,…
Ihned k odeslání
Tekuté koření, hojně využívané v japonské kuchyni, to je mirin honteri. Dodává jídlu sladkost,…
Ihned k odeslání