Rybí omáčku využijete v mnoha asijských receptech. Velice populární je dip, kdy se rybí omáčka smíchá s citrónovou šťávou a nakrájenými čili papričkami.
Ihned k odeslání | |
Zboží odešleme nejbližší pracovní den. |
DOPRAVA ZDARMA nad 1 500 Kč
Jedná se o jantarově zbarvenou tekutinu výrazné vůně, která je známá pod thajským názvem “nam pla”, a tvoří jednu ze základních surovin jihovýchodní asijské kuchyně. Ančovičky či jiné drobné ryby se fermentují v dřevěných sudech po dobu 1 roku až 18 měsíců. Stlačováním produkují tekutinu, která poté projde varem, aby se eliminovalo riziko jakýchkoliv nežádoucích bakterií. Je důležité si uvědomit, že její hlavní funkcí je osolení pokrmu, zastává tedy stejnou funkci jako sójová omáčka pro čínskou či japonskou kuchyň. Také dodá pokrmu komplexnější chuť. Jako si Evropané přidávají do jídla sůl či pepř, Thajci si stejným způsobem ochucují svá jídla touto omáčkou.
Používá se v podstatě do všech asijských jídel jako jsou kari, polévky, saláty, smažená jídla nebo marinády na ryby a maso. Velice populární je dip, kdy se omáčka smíchá s citrónovou šťávou a nakrájenými čili papričkami.
Při objednání tohoto produktu obdržíte plastovou láhev rybí omáčky o obsahu 700 ml, v počtu kusů, který si objednáte.
sardelový extrakt 68%, sůl, cukr.
Obsahuje alergeny: ryby.
Parametry |
|
---|---|
Balení | Lahev |
Výrobce | Tang Thai |
Balení | Lahev |
Země původu | Thajsko |
Použití | Jako dochucovadlo. |
Obsah balení (ml) | 700 ml |
Typ produktu | Omáčky rybí a ústřicové |
Výživové hodnoty na 100g |
|
Energetická hodnota | 289/68 kj/kcal |
Tuky | 0 g |
Tuky - z toho nasycené mastné kyseliny | 0 g |
Sacharidy | 5 g |
Sacharidy - z toho cukry | 3,5 g |
Bílkoviny | 12 g |
Sůl | 23,8 g |
49 Kč |
199 Kč |
Michelská 55 14100 Praha 4
zapsaná v obchodním rejstříku vedeném MS v Praze, oddíl C, vložka 92522
Michelská 55
14100 Praha 4
GPS: 50°3'2.711"N, 14°27'31.403"E
Zboží si můžete vyzvednout v Zásilkovnách po celé ČR