Bezlepkový neochucený japonský rýžový ocet, bez kterého se neobejdete při přípravě rýže na sushi. Kromě toho ho však můžete směle využít třeba pro dochucení salátů. Rýžový ocet podporuje trávení, má mnoho výživných hodnot a působí jako desinfekčřní prostředek.
Je to jedna z nejdůležitějších ingrediencí při přípravě sushi.
Ocet je určen k ochucení rýže na sushi, je neochucený a je nutné jej dochutit solí a cukrem. Přidává se do již uvařené a mírně vychlazené rýže, kde dokonale spojí její chuť a konzistenci. Ideální poměr je 1,5 dcl octu na 1 kg rýže. Ocet můžeme také přidávat do marinád na ryby, kde mimo jiné utlumí rybí zápach, i dalších mas, a také do salátů.
Při objednání tohoto produktu obdržíte Tamanoi Rýžový ocet, 500 ml, v počtu kusů, který si objednáte.
Voda, rýže, ethylalkohol, sake kasu (rýže).
Parametry |
|
---|---|
Výrobce | Tamanoi |
Balení | Lahev |
Země původu | Japonsko |
Použití | Na suši, do zálivek. |
Obsah balení (ml) | 500 ml |
Typ produktu | Rýžový ocet |
Original Japan | Ano |
Výživové hodnoty na 100g |
|
Energetická hodnota | 99/23 kj/kcal |
Tuky | 0 g |
Tuky - z toho nasycené mastné kyseliny | 0 g |
Sacharidy | 5,7 g |
Sacharidy - z toho cukry | 1 g |
Bílkoviny | 0,5 g |
Sůl | 0,03 g |
174 Kč |
135 Kč |
Na vaší zkušenosti s produktem nám záleží. Zveřejňujeme pouze hodnocení od našich zákazníků viz Ověřování recenzí. |
Kvalitní produkt.
Michelská 55 14100 Praha 4
zapsaná v obchodním rejstříku vedeném MS v Praze, oddíl C, vložka 92522
Michelská 55
14100 Praha 4
GPS: 50°3'2.711"N, 14°27'31.403"E
Zboží si můžete vyzvednout v Zásilkovnách po celé ČR