Přírodní sójová omáčka Kikkoman se získává čistým kvašením a lisováním sójových bobů a pražené pšenice. Toto větší balení se hodí většinou pro restaurace a gastronomické podniky.
Sójová omáčka je řídká hnědá slaná omáčka ze sójových bobů. Je vyrobená přírodně fermentací, starým a tradičním způsobem. Rozdrcené sójové boby, rozdrcená pražená pšenice, voda a přítomnost fermentačních kultur zajišťují jedinečnou jakost, čistotu a hlavně zdravotní nezávadnost. Fermentace probíhá pomalu a trvá několik měsíců. Díky čistě přírodní fermentaci obsahuje sójová omáčka kolem 150 až 250 senzoricky aktivních chuťových složek a neobsahuje žádné konzervační látky ani glutamáty. Má jemnou a vyváženou chuť. Vyznačuje se světlehnědou barvou a zemitou vůní.
Sójová omáčka pochází z Číny a do Japonska se dostala díky budhistickým mnichům v 7. století. Je typickou ingrediencí v asijské kuchyni, ale v současnosti je již běžně využívána po celém světě jako zvýrazňovač chuti nebo dochucující přísada. Sójových omáček dnes existuje nepřeberné množství, nejznámější jsou značky Kikkoman a Yamasa.
Tato dekorační lahvička je určena zejména pro přímé využití při stolování. Sójovou omáčku můžeme použít do všech jídel kromě sladké kuchyně. Výborná je do polévek, orientálních jídel, dresingů, majonézových salátů a studených pikantních omáček a samozřejmě k namáčení sushi rolek.
Při objednání tohoto produktu obdržíte papírový karton sójové omáčky Kikkoman o obsahu 20 l, v počtu kusů, který si objednáte.
Voda, sójové boby, pšenice, sůl.
Obsahuje alergeny: Sója, lepek.
Parametry |
|
---|---|
Balení | Kanystr |
Země původu | Holandsko |
Obsah balení (l) | 20 l |
Použití | K sushi, do polévek a omáček, k dochucení slaných pokrmů. |
Typ produktu | Omáčky sójové |
Výrobce | Kikkoman |
899 Kč |
55 Kč |
Michelská 55 14100 Praha 4
zapsaná v obchodním rejstříku vedeném MS v Praze, oddíl C, vložka 92522
Michelská 55
14100 Praha 4
GPS: 50°3'2.711"N, 14°27'31.403"E
Zboží si můžete vyzvednout v Zásilkovnách po celé ČR