Kamaboko je druh rybího koláčku surimi, který hojně využijete na ozdobu ramen a udon polévek, na různé hot poty nebo rýžové pokrmy. Veškerým jídlům dodá japonskou autentičnost. Kamaboko stačí nakrájet na plátky a těmi ozdobit hotový pokrm. Nezasíláme přepravní službou PPL a Zásilkovna.
Ihned k odeslání | |
Zboží odešleme nejbližší pracovní den. |
DOPRAVA ZDARMA nad 1 500 Kč
Mražené produkty nejsou vhodné pro přepravu službou PPL a Zásilkovna. Doporučujeme osobní odběr v naší prodejně nebo kurýra po Praze.
Kamaboko je tak zvaný rybí dort, vyráběný tvarováním vykoštěných ryb, smíchaných s dalšími přísadami do různých tvarů, a poté vařeným v páře. Existuje mnoho designů i barev, asi nejznámější je v provedení bílo-červené se spirálkou uvnitř. Kamaboko stačí nakrájet na plátky, které se jedí neohřáté i ohřáté s různými polévkami, omáčkami, nudlemi nebo rýží.
surimi (cejn vláknitý (nemipterus spp.) 46,06% uloveno v FAO 71 Tichý oceán a vlečné sítě (OTB)), voda, modifikovaný škrob, cukr, sůl, sójový protein, sojový olej, zvýrazňovač chuti: E621, bílek, aroma, barvivo: E120, krabí aroma.
Obsahuje alergeny: ryba, sója, vejce, korýši.
Parametry |
|
---|---|
Balení | Plastový sáček |
Výrobce | Kibun |
Balení | Plastový sáček |
Obsah balení (g) | 160 g |
Země původu | Thajsko |
Použití | Na ramen, polévky,.. |
Typ produktu | Surimi |
Výživové hodnoty na 100g |
|
Energetická hodnota | 410/97 kj/kcal |
Tuky | 1,5 g |
Tuky - z toho nasycené mastné kyseliny | 0,4 g |
Sacharidy | 12 g |
Sacharidy - z toho cukry | 3,2 g |
Bílkoviny | 9 g |
Sůl | 1,2 g |
245 Kč |
750 Kč |
140 Kč |
Michelská 55 14100 Praha 4
zapsaná v obchodním rejstříku vedeném MS v Praze, oddíl C, vložka 92522
Michelská 55
14100 Praha 4
GPS: 50°3'2.711"N, 14°27'31.403"E
Zboží si můžete vyzvednout v Zásilkovnách po celé ČR