Shio Koji (také shio kouji či shiokoji) je japonská marináda z fermentované rýže. Dodá masu i rybám jemný slano-sladký nádech a navíc je účinně změkčí. Stačí pár kapek a vaše maso se vám bude rozplývat na jazyku.
Změkčovadlo na maso, které se používá v poměru 1:10 (tedy například na 500 g masa použijeme 50 g změkčovadla). Necháme 2 až 3 hodiny odležet, můžete marinovat i přes noc. Maso se nemusí ani solit, změkčovadlo sůl obsahuje. Toto změkčovadlo je výborné na roštěnou a všechny tužší druhy masa. Dobrou zprávou je také jeho nechemické složení.
Při objednání tohoto produktu obdržíte plastovou láhev změkčovadla na maso ekitai shio kouji o obsahu 500 ml, v počtu kusů, který si objednáte.
Rýžový slad, voda, sůl, alkohol.
Výživové hodnoty na 100g |
|
---|---|
Tuky | 0 g |
Tuky - z toho nasycené mastné kyseliny | 0 g |
Sacharidy | 38 g |
Sacharidy - z toho cukry | 31 g |
Bílkoviny | 1,6 g |
Sůl | 14,5 g |
Energetická hodnota | 667/157 kj/kcal |
Parametry |
|
Original Japan | Ano |
Balení | Lahev |
Země původu | Japonsko |
Obsah balení (ml) | 500 ml |
Použití | Změkčovadlo na maso. |
Výrobce | Hanamaruki |
174 Kč |
115 Kč |
86 Kč |
Na vaší zkušenosti s produktem nám záleží. Zveřejňujeme pouze hodnocení od našich zákazníků viz Ověřování recenzí. |
Michelská 55 14100 Praha 4
zapsaná v obchodním rejstříku vedeném MS v Praze, oddíl C, vložka 92522
Michelská 55
14100 Praha 4
GPS: 50°3'2.711"N, 14°27'31.403"E
Zboží si můžete vyzvednout v Zásilkovnách po celé ČR