Směs koření na jemnou kari omáčku, zeleninovýh a masových směsí, do rýže, omáček, i polévek.
Ihned k odeslání
Směs koření garam masala je vhodná do indických omáček, nebo grilovaných pokrmů, dochucení polévek…
Ihned k odeslání
Barevný pepř celý je vhodný do mlýnků na koření. Čerstvě namletý pepř má výraznější aroma než mletý.
Ihned k odeslání
Capsium frutescens - plody papriky křovité z Číny, pálivost: 70 000 - 100 000 SHU. Cayenský pepř…
Ihned k odeslání
Muškátový květ se používá do nádivek, masových náplní, polévek, perníků a dezertů.
Ihned k odeslání
Mírně pálivé chilli papričky, jsou krájené na tenká vlákna a využijete je na dekorování hotových…
Ihned k odeslání
Tento na plátky krájený sušený česnek použijete při pečení mas, do dušené zeleniny, nádivek a…
Ihned k odeslání
Mletý kardamon se používá do pečiva, perníků nebo sušenek. Arabský svět dochucuje kardamonem kávu a…
Ihned k odeslání
Aromatická gruzinská směs koření k dochucení drůbeže, jehněčího masa ale i vegetariánských jídel.
Ihned k odeslání
Ostré kari se používá do zeleninových a masových směsí, do rýže, omáček i polévek.
Ihned k odeslání
Dátá masala je aromatická směs koření na přípravu indického kořeněného čaje.
Ihned k odeslání
Směs koření na čínu je ostrá aromatická směs na minutky s kuřecím i vepřovým masem. Je vhodná i k…
Ihned k odeslání