0 0 Kč
Produkty v košíku
Celkem s DPH 0 Kč

Rádi vám s výběrem pomůžeme info@susi.cz

Geppó #28 - Cafe & Dining ZelkovA

Cafe & Dining ZelkovA se nachází přímo v srdci Tokia a má jedinečné kouzlo. Propojuje gastronomický zážitek s úžasným prostředím a pokud sem zavítáte, určitě nebudete litovat.

O restauraci ZelkovA

Chcete-li zažít souhru západní gastronomie s typickou japonskou kuchyní, ZelkovA je rozhodně správným místem. Kombinuje moderní newyorský styl s tradičními japonskými prvky a nabízí tak skutečně ojedinělý zážitek. Díky velkému důrazu na využívání sezónních surovin se menu pravidelně obměňuje, a restaurace tak má početnou základnu svých věrných zákazníků. Můžete tu ochutnat prémiové steaky v jedinečných variacích, čerstvé ryby a mořské plody v inovativních úpravách, pokrmy vhodné pro vegetariány a v neposlední řadě lahodné nevšední dezerty.

ZelkovA je místem pro různé druhy setkání - během dne sem lidé nejčastěji přicházejí na pracovní obědy nebo odpolední schůzky, večer se promění v elegantní prostor pro romantické večeře nebo speciální příležitosti. Interiér je navržený tak, aby skloubil komfort s jistou dávkou luxusu: newyorský duch tu dýchá prostřednitvím originálních retro portrétů, bílé cihlové zdi ostře kontrastují s podlahami z tvrdého dřeva, chytře rozmístěné rostliny a osvětlení dotvářejí pocit přepychu a přitom navozují soukromou až intimní atmosféru.

Gastronomie na nejvyšší úrovní ale není tím jediným, na co Cafe & Dining ZelkovA láká. Nachází se na přímo na slavné Omotesando Avenue a své jméno nese po majestátních stromech zelkova, které celou ulici lemují a dodávají jí nevídanou atmosféru. A právě prostorná terasa, kterou restaurace ZelkovA nabízí, je skvělým místem, kde můžete ikonickou tokijskou alej a ruch slavného nákupního bulváru pozorovat - i pokud zrovna nejste hladoví. Na terase si můžete dopřát i rychlou kávu a navíc se tu pravidelně konají tématické odpolední čaje.

O stromech zelkova

Stromy zelkova dorůstají do výšky až 30 metrů a jsou poměrně košaté, poskytují tedy dostatek žádaného stínu a k tomu je na ně krásný pohled. Protože jsou odolné proti suchu i znečištěnému ovzduší, patří v Japonsku mezi oblíbenou městskou zeleň.

Nejvíc doma jsou v Japonsku, Koree a Tchaj-wanu, první vysazení mimo Asii proběhlo v roce 1830 v Nizozemí a v roce 1862 bylo několik kusů poprvé vysazeno v Americe. U nás se na strom zelkova můžete mrknout třeba v Průhonickém parku, nejvíc pohromadě jich spatříte na Moravě blízko zámku Lednice.

O Omotesando Avenue

Ne pro nic za nic se Omotesando Avenue přezdívá "tokijská Champs-Élysées". Kromě toho, že to je jedna z nejznámějších tokijských ulic, najdete tu několik ikonických budov navržených předními architekty. Navíc je plná luxusních butiků, uměleckých galerií a stylových kaváren. Proudí tu davy milovníků nakupování a módy a nadšenců do místní ojedinělé atmosféry. Omotesando Avenue je jednoznačně synonymem moderní elegantní tváře Tokia.

Jak se do Cafe & Dining ZelkovA dostat

Restaurace ZelkovA sídlí v paláci The Strings, přesná adresa je 3-6-8, Kita-aoyama, Minato-ku. Nejsnáz se sem dostanete linkami Ginza, Chiyoda nebo Hanzomon jedoucími na stanici Omotesando. 

 

Omotesando Avenue je jistě jedním z předních tokijských lákadel. A Cafe & Dining ZelkovA je místem, které uspokojí i ty nejnáročnější návštěvníky - ať už hledající gastronomický zážitek nebo klidné místo k pozorování jedné z nejmódnějších čtvrtí města.

 

Autor: PhDr. Kristina Kopáčková, Edit: Alice Kopáčková

Doprava zdarma od 1500 Kč Doprava zdarma od 1500 Kč
99 % zákazníků doporučuje 99 % zákazníků doporučuje
Prodejna v Michli Prodejna v Michli
3 000 výdejních míst 3 000 výdejních míst

Na vaší spokojenosti nám záleží

Recenze pečlivě sledujeme. Zveřejňujeme pouze hodnocení od našich zákazníků viz Ověřování recenzí.
Ověřený zákazník
100%
12. 10. 2024

  • flexibilita

Ověřený zákazník
100%
10. 10. 2024

  • rychlá komunikace, spolehlivost, rychlost

Ověřený zákazník
100%
10. 10. 2024

  • Zajímavé zboží, dobré ceny

Hana Trading s.r.o.

Michelská 55 14100 Praha 4

zapsaná v obchodním rejstříku vedeném MS v Praze, oddíl C, vložka 92522

Prodejna

Michelská 55 14100 Praha 4
GPS: 50°3'2.711"N, 14°27'31.403"E

Zásilkovny

Zboží si můžete vyzvednout v Zásilkovnách po celé ČR